Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a pusti.ro este atent elaborata si este utilizata pentru a oferi confortul necesar vizitatorilor si echipei site-ului nostru.

Aceasta este detaliata mai jos si va rugam sa o studiati cu mare atentie, deoarece se considera acceptata daca vizitati orice alta sectiune a site-ului. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica, va trebui sa parasiti site-ul de urgenta.

Informatiile de pe site-ul nostru nu pot fi folosite in scop comercial, indiferent daca acestea sunt trunchiate, copiate, sau reformulate. Reproducerea informatiilor este interzisa indiferent daca acestea sunt utilizate in mediul virtual sau in reviste.

Daca doriti totusi sa folositi aceste informatii in scop comercial, va trebui sa ne adresati o cerere si sa primiti acordul nostru in scris.

Informatiile sunt libere doar in cazul in care sunt folosite pentru uz personal. Atentie insa la faptul ca acestea sunt destinate numai uzului general si nu sunt adaptate pentru nicio situatia particulara. Daca doriti sa folositi informatiile in acest scop, va rugam sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Administratorii sau echipa de redactori nu pot fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere in cazul aparitiei unor daune ce isi pot face aparitia ca urmare a interpretarii eronate a informatiilor de pe site, indiferent de momentul aparitiei acestora sau al consecintelor ivite.

Pusti.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra informatiilor difuzate pe site si nu raspunde sub nicio forma asupra corectitudinii acestora.